Gå til indhold

Udlejning & nybyggeri

Udlejer eller bygger I ejendomme, så har vi en bred vifte af ydelser indenfor energi og digitale løsninger, der kan spare jer tid, penge og CO2.

Få hjælp til at spare tid, penge og CO2

Uanset hvilken type ejendomme I ejer, udlejer eller administrerer, så kan vi hjælpe jer med køb af energi, energioptimering af ejendomme, reduktion af CO2-udledning, opsætning af ladestandere, fibernet og udendørs belysning.

Vi er en del af Andel koncernen

Vores erfaring er, at de bedste resultater opnås gennem et fleksibelt samarbejde med udgangspunkt i jeres mål. Sammen med vores søsterselskaber kommer vi gerne til en uforpligtende snak om, hvad vi kan tilbyde jer.

Attraktive aftaler på el og gas til både lejer og udlejer

Der kan være store fordele ved at samle jeres indkøb af el og gas til fællesarealer og de enkelte lejemål, eller byggeprojekter, hos os.

I får direkte adgang til et fast team af medarbejdere, der vil hjælpe jer med alt fra valg af el- og gasaftale, overblik samlet over installationer, rettidig til- og afmeldinger ved flytninger, nytilslutninger, håndtering af tomgang og overskuelig fakturering.

Automatiserede flytteprocesser og nem håndtering af tomgang

Afmelding og tilmelding af el og gas, når lejere flytter ind og ud, kan være tidskrævende – særligt hvis der er en periode med tomgang mellem de to lejemål. Er det en administrativ opgave, der fylder meget hos jer, så kan vores gratis serviceløsning spare jer både tid og penge.

Uanset om I håndterer flytninger og tomgang manuelt eller i f.eks. EG Bolig eller Unik Bolig, så har vi en løsningsmulighed, der passer til jer.

Skarp rådgivning om grøn omstilling

Grøn omstilling er mere aktuelt end nogensinde og står sikkert også højt på jeres agenda. I Andel Energi arbejder vi sammen med ejere og administratorer af store ejendomme om at sætte fart på den grønne omstilling.

Vi har fokus på at udvikle og tilbyde grønne, fremtidssikrede energiløsninger, som f.eks. salg af varmepumper og fleksibilitetsydelser. Gennem vores søsterselskaber Clever, Fibia, Andel Lumen og Watts samt mange partnerskaber i branchen finder vi de løsninger, der skal til, for at I når i mål.

Lynhurtigt fibernet til både lejer og udlejer

Adgang til lynhurtigt fibernetbredbånd kan gøre en bolig mere attraktiv. Overvejer I at skifte leverandør af bredbånd, tv og telefoni, kan vores søsterselskab Fibia tilbyde attraktive løsninger til jer som boligforening eller administrator.

Foreninger har ofte forskellige ønsker, og derfor tilbyder Fibia også både individuelle aftaler og kollektive aftaler. Fibias rådgiver skitserer mulighederne, og sammen finder I den rigtige løsning for lige netop jeres forening. Læs mere hos Fibia

Fælles og fremtidssikret opladning af elbiler

Har I planer om at fremtidssikre jeres parkeringsarealer for både lejere og egne biler, kan vores søsterselskab Clever tilbyde totalløsninger. Clever kan levere løsninger til al opladning på fælles parkeringspladser og fuld kontrol over økonomi, installationsforhold og udseende.

Med udgangspunkt i jeres behov og budget kan Clever sørge for alt fra gravearbejde, til udbygning af jeres elinstallation og opsætning af ladeudstyr – til en pris, som I aftaler. Læs mere hos Clever

Tryg og driftssikker belysning af parkeringspladser, stier og veje

Tryghed, lavere driftsomkostninger, fremtidssikre løsninger og mindre CO2-aftryk er ofte blandt målsætningerne, når udendørsbelysningen i boligområder skal forbedres.

Vores søsterselskab Andel Lumen etablerer, moderniserer og drifter belysning på stier, parker og p-pladser. En grundig gennemgang af området og tæt dialog med bestyrelsen, beboerne og de driftsansvarlige giver grundlaget for at finde den bedste løsning til jeres økonomi og ønsker. Læs mere hos Andel Lumen

Andel Energi er medlem af Proptech Denmark

PropTech er en non-profit interesseorganisation, hvis formål er at fremme innovation og teknologi indenfor fast ejendom, byggebranchen og det byggede miljø.

Som medlem af Proptech følger vi udviklingen i ejendomsbranchen og er involveret i de nyeste tiltag inden for digitale løsninger, automatisering, dataudveksling og partnerskaber. Det giver de bedste og mest innovative løsninger for vores kunder – nu og i fremtiden. Læs mere om Proptech

Tag en snak med os

Vil du høre mere om, hvad I som udlejningsfirma eller byggefirma med +100 enheder kan få ud af et samarbejde med os? Så vil vi altid gerne høre fra dig.

Christina Elver Mørk
Energipartner

Skal vi ringe til dig?

Du skal blot sende os dine kontaktoplysninger. Så vil en af vores erfarne erhvervssælgere ringe dig op