Gå til indhold
Strøm leverandør

Fremtidens partner for energi og grønnere alternativer

Udlejer eller bygger I ejendomme, så har vi en bred vifte af ydelser inden for el og digitale løsninger, der kan spare jer tid, penge og CO2.

Rettidig ind- og udflytning

Specialiseret team

Automatiseret flytteproces

  • Rettidig ind- og udflytning

  • Specialiseret team

  • Automatiseret flytteproces

El leverandør

Attraktive aftaler på el og gas til både lejer og udlejer

Der kan være store fordele ved at samle jeres indkøb af el og gas til fællesarealer og de enkelte lejemål, eller byggeprojekter, hos os.

I får direkte adgang til et fast team af medarbejdere, der vil hjælpe jer med alt fra valg af elaftale, overblik samlet over installationer, rettidig til- og afmeldinger ved flytninger, nytilslutninger, håndtering af tomgang og overskuelig fakturering.

Flytte skift elselskab til Andel Energi

Automatiserede flytteprocesser og nem håndtering af tomgang

Afmelding og tilmelding af el og gas, når lejere flytter ind og ud, kan være tidskrævende – særligt hvis der er en periode med tomgang mellem de to lejemål. Er det en administrativ opgave, der fylder meget hos jer, så kan vores gratis serviceløsning spare jer både tid og penge.

Uanset om I håndterer flytninger og tomgang manuelt eller i f.eks. EG Bolig eller Unik Bolig, så har vi en løsningsmulighed, der passer til jer.

Flytning bestil el

Skal dine lejere flytte ind eller ud?

Er du administrator for en offentlig eller privat udlejningsejendom, kan du melde flytning for dine lejere her.

text

El kunde Andel Energi

Tilmeld målepunkter

Spar tid, når du skal tilmelde flere målepunkter

Andel Energi god kundeservice

Skarp rådgivning om grønnere alternativer

Grønne alternativer er mere aktuelt end nogensinde, og det står sikkert også højt på jeres dagsorden. I Andel Energi arbejder vi sammen med administratorer af store ejendomme om at sætte fart på den grønne omstilling.

Vi er glade for at have en løsning, der sikrer, at vi får håndteret flytteprocessen uden tab på el.” Dennis Christensen, Udlejningschef DAB
Christina Elver Mørk Andel Energi erhverv

Tag en snak med os

Vil du høre mere om, hvad I som udlejningsfirma eller byggefirma med +100 enheder kan få ud af et samarbejde med os? Så vil vi altid gerne høre fra dig.

Christina Elver Mørk
Energipartner

Clever opladning elpriser til elbiler

Fælles og fremtidssikret opladning af elbiler

Har I planer om at fremtidssikre jeres parkeringsarealer for både lejere og egne biler, kan vores søsterselskab Clever tilbyde totalløsninger. Clever kan levere løsninger til al opladning på fælles parkeringspladser og fuld kontrol over økonomi, installationsforhold og udseende.

Med udgangspunkt i jeres behov og budget kan Clever sørge for alt fra gravearbejde, til udbygning af jeres elinstallation og opsætning af ladeudstyr – til en pris, som I aftaler. Læs mere hos Clever

Lumen gadebelysning

Tryg og driftssikker belysning af parkeringspladser, stier og veje

Tryghed, lavere driftsomkostninger, fremtidssikre løsninger og mindre CO2-aftryk er ofte blandt målsætningerne, når udendørsbelysningen i boligområder skal forbedres.

Vores søsterselskab Andel Lumen etablerer, moderniserer og drifter belysning på stier, parker og p-pladser. En grundig gennemgang af området og tæt dialog med bestyrelsen, beboerne og de driftsansvarlige giver grundlaget for at finde den bedste løsning til jeres økonomi og ønsker. Læs mere hos Andel Lumen