Gå til indhold

RECS-certifikaterne er jeres garanti for vedvarende energi

Vi tilbyder alle vores erhvervskunder muligheden for at tilkøbe grøn el gennem RECS-certifikater. Certifikaterne er din virksomheds garanti for, at den strøm, virksomheden forbruger, stammer fra vedvarende energi. Det er altså vores måde, at gøre det nemmere for dig som erhvervskunde at vælge grøn strøm.

Bruger jeres virksomhed f.eks. 100.000 kWh om året, og har I valgt RECS basis vind, så indkøber vi 100.000 kWh fra danske vindmøller, der er mere end 2 år gamle.

Isproduktion er meget ressourcekrævende, så da vi kunne se, at biogas og RECS-certificeret el var inden for vores økonomiske rækkevidde, tog beslutningen næsten sig selv. Rasmus Eibye, adm. direktør Hansens flødeis

Vores grønne elprodukt lever op til kravene for ét bladmærke

Med RECS Basis Vind får jeres virksomhed leveret energi fra danske vindmøller, der er mere end to år gamle. På den måde kan I tilvælge et grønt produkt, der er baseret på RECS-certifikater.

Vi har også biogas

Biogas udgør en stigende andel af den gas, der distribueres i Danmark. Biogas fra Andel Energi er altid 100% dansk, og kan hjælpe jer med at nedbringe jeres CO2-aftryk.

Hvorfor vælge grøn strøm fra Andel Energi

  • I får et grønt elprodukt baseret på RECS-certifikater.
  • Vi hjælper med at finde den rigtige løsning til jeres virksomhed.
  • I kan samle jeres køb af energi og lette det administrative arbejde.
  • Vores energirådgivere kan hjælpe med energioptimering af jeres bygninger.

RECS Basis Vind

Vores grønne elprodukt, der er baseret på RECS-certifikater

Baseret på energi fra vindmøller, der er mere end to år gamle.

Produktet købes som et tillæg til jeres elaftale.

Et blad i mærkningsordningen for grøn strøm. Læs mere.

Spørgsmål og svar

Klimafokus fik Kruse Vask til at vælge grøn strøm

Skridt for skridt gør det jyske industrivaskeri Kruse Vask sine ressourcetunge arbejdsprocesser mere klimavenlige. I den forbindelse har vaskeriet valgt at købe grøn strøm baseret på RECS-certifikater hos os.

Tørvepotter presset med grøn strøm

Hvert år bruger Jiffy A/S cirka 750.000 kWh på at presse millioner af tørvepotter, der giver sunde planter og mindre plastikaffald. Nu har virksomheden valgt at købe RECS-certifikater, der dækker hele dens elforbrug.

Bremen Teater sætter handling bag ordene

”Mange af de arrangementer, vi lægger hus til, handler om valget mellem god og dårlig etik. Derfor er det passende, at vi selv træffer ansvarlige valg,” siger teaterleder Søren Hvidt om valget af vores grønne elprodukt.

Tag en snak med os

Kontakt os, hvis du gerne vil købe grøn el til din virksomhed.

Leif Johansen
Key Account Manager

Kontakt på mail

Vil du være erhvervskunde hos os?

Udfyld denne formular – så ringer vi dig op med et uforpligtende tilbud. Bemærk, at vi altid foretager en kreditvurdering, og at nogle virksomheder skal stille sikkerhed, før vi indgår en aftale.

Skal din virksomhed flytte? Skriv til os her
Har du fakturaspørgsmål? Kontakt kundeservice erhverv på 70 29 23 23