Gå til indhold

Gas fra Andel Energi

Andel Energi er en af Danmarks største gasleverandører til erhverv, og vi tilbyder gas til alle typer erhvervskunder – både små og store virksomheder. Vi sætter os ind i jeres behov og hjælper dig med at finde en løsning, der passer til netop jer.

Gasaftaler tilpasset jeres behov

Vi samarbejder med alle størrelser af private og offentlige virksomheder, og vores mål er at yde den bedste rådgivning og service til alle relevante parter i organisationen.

Som kunde hos os, får I en fast kontaktperson, som sørger kompetent rådgivning om aftaleform, leverandørskifte samt professionel fakturering.

Gas til udlejere og administratorer

Tilmelding og afmelding af gas, når lejere flytter ind og ud, kan være tidskrævende – særligt hvis der er en periode med tomgang. Er det en tung administrativ opgave hos jer, så kan vores gratis service spare jer tid og penge.

Biogas til din virksomhed

Biogas kan erstatte fossile energikilder og medvirke til at stabilisere fremtidens vindkraftdominerede energisystem. Recirkulation af næringsstoffer fra biogasproduktion bidrager samtidig til en bedre udnyttelse af naturressourcer.

Få et tilbud på gas

Jimmy Dyhrberg Fritzen
Key Account Manager

Kontakt på mail

Få et tilbud på gas

Vi kontakter dig gerne med et tilbud. Bemærk, at vi altid foretager en kreditvurdering, og at nogle virksomheder skal stille sikkerhed, før vi indgår en aftale.

Skal din virksomhed flytte? Skriv til os her
Har du fakturaspørgsmål? Kontakt kundeservice på 70 29 29 29

Hvorfor vælge gas?

Overvejer du at skifte til gas? Selvom gas er ikke CO2-neutralt, er det et af de fossile brændstoffer, der udleder mindst CO2. Gas består nemlig hovedsageligt af metan, der producerer et noget lavere CO2-udslip ved afbrænding end kul og olie.

Derfor bør du vælge Andel Energi som gasleverandør til erhverv

Der er flere gode grunde til at vælge os som din gasleverandør til erhverv, og vi har samlet fire af dem.

  1. Vi er Danmarks største energileverandør. Vi har over 1,2 millioner kunder. Det betyder, at vi har erfaringen til at hjælpe med at levere den rigtige gasløsning til din virksomhed. 
  2. Vi er en sikker og troværdig gasleverandør til erhverv, og vi går meget op i at skabe trygge rammer for alle vores kunder.
  3. Du kan være helt sikker på, at vi sætter os ind i lige præcis dine behov og hjælper dig med at finde den bedste løsning. Vores eksperter står nemlig altid klar til at rådgive dig, så du får mest muligt ud af din gasaftale.
  4. Vi går op i, at det skal være nemt for dig at være kunde hos os. Så når du vælger os som din gasleverandør til erhverv, sørger vi selvfølgelig for alt det praktiske. Du skal bare bestille din gasaftale, og så ordner vi resten.

Sådan skifter du gasleverandør til Andel Energi

At skifte til Andel Energi er en enkel og ligetil proces:

  1. Start med at informere os om virksomhedens aftagenumre. Dem kan du finde frem til på den seneste faktura fra din nuværende gasleverandør. Informationen hjælper os med at gøre skiftet så gnidningsfrit som muligt.
  2. Efter du har givet os de nødvendige informationer, tager vi over. Vi håndterer hele processen med leverandørskiftet, så du kan fokusere på den daglige drift og andre vigtige opgaver. Du behøver altså ikke at gøre mere.
  3. Til sidst sørger dit distributionsselskab for en slutafregning med din nuværende leverandør. Det sikrer, at processen bliver afsluttet korrekt.

At vælge Andel Energi som gasleverandør til erhverv er altså en simpel proces, der kun kræver få trin. Og vi håndterer hele processen for dig.

Gas til udlejere og administratorer

Vi forstår godt, at håndteringen af gas i forbindelse med lejerskifte eller fraflytning kan være både udfordrende og tidskrævende for udlejere og ejendomsadministratorer. Derfor tilbyder vi en gratis service, der er designet til at spare din tid.


Som din gasleverandør til erhverv kan vi nemlig tage hånd om både tilmelding og afmelding af gas, når lejere flytter ind eller ud. Du skal blot melde flytning for dine lejere gennem vores platform. Vi sørger altså for at gøre processen så nem som mulig for dig.

Få en gasleverandør, der sætter sig ind i dine behov

Som erhvervskunde hos os kan du være helt sikker på, at vi sætter os ind i lige præcis din virksomheds behov. Så kan vi sammen finde frem til en løsning, der passer bedst til din virksomhed. Vi går nemlig højt op i at yde den mest kompetente rådgivning og service.

Du får tildelt en fast kontaktperson, som vil guide og rådgive dig gennem hele processen – lige fra aftaleform og leverandørskifte til fakturering. På den måde sørger vi for, at du føler dig tryg og godt informeret.

Selvbetjening, der gør det nemt for dig

Som gasleverandør til erhvervskunder lægger vi stor vægt på, at gøre det så nemt for dig som muligt at holde styr på din gasløsning. Derfor har vi udviklet en selvbetjeningsløsning, hvor du kan:

  • Følge med i din virksomheds forbrug
  • Se alle dine fakturaer
  • Finde kontaktinformation på din faste kontaktperson

Selvbetjeningsløsningen er din genvej til et overskueligt overblik over din gasløsning hos os.

Vi tilbyder leverandørservice til erhverv

Vi ved godt, at der er mange opgaver i din virksomhed. Hvis du som erhvervskunde vælger os som din gasleverandør, tilbyder vi derfor leverandørservice. Det kan hjælpe dig med at blive fri for papirarbejdet og fakturahåndteringen og give dig mere tid til at drive din forretning.

Faktisk fungerer det ligesom betalingsservice, som du formentlig kender. Det betyder, at vi helt automatisk sørger for, at din faktura bliver betalt til tiden. Du har dog stadig mulighed for at afvise en betaling, og du kan også få en betaling tilbageført indenfor to dage efter gennemførelsen, hvis du har behov for det.

Hvis du lader os tage hånd om din fakturahåndtering, så kan du koncentrere dig om det, der er vigtigt – nemlig at drive din virksomhed. 

Vi tilbyder også biogas til erhvervskunder

Som gasleverandør til erhverv tilbyder vi ikke bare gas. Faktisk tilbyder vi også biogas til vores erhvervskunder – som et tilkøb. Biogas er et grønnere alternativ til gas, som kan hjælpe med at reducere din virksomheds CO2-aftryk. Det er nemlig en vedvarende energikilde, som udvindes af husdyrgødning og organisk affald – i modsætning til gas. På den måde er det en god løsning for virksomheder, der gerne vil reducere CO2-aftrykket ved hjælp af en vedvarende energikilde.

Gasbørserne NCG og GASPOOL er fusioneret

Den 1. oktober 2021 fusionerede de to tyske gasbørser NetConnect Germany (NCG) og GASPOOL og blev til Trading Hub Europe (THE). Er I gaskunde hos os, fortsætter jeres aftale, og I skal ikke gøre noget.

Bliv klogere på gaspriser og gasmarkedet

Gasmarkedet er børsreguleret. Det betyder, at den rene gaspris ændrer sig hver time ud fra det aktuelle forhold mellem udbud og efterspørgsel. Vi kan give dig indblik i, hvad der påvirker priserne.