Gå til indhold

Sådan kan I betale

Som erhvervskunde hos Andel Energi har I tre muligheder for betaling af jeres fakturaer: Leverandørservice, Betalingsservice eller EAN/OIO.

Leverandørservice

Tilmeld jeres fakturaer til betaling via Leverandørservice. Når du tilmelder jer, skal du bruge nummeret på jeres aftalekonto. Du finder nummeret på jeres regning.

Når vi sender jer en faktura via Leverandørservice, bliver den automatisk betalt på den angivne dato. I vil stadig kunne afvise eller få tilbageført en betaling op til to dage efter, den har fundet sted.

Betaling via Leverandørservice koster ikke noget.

Betalingsservice

Tilmeld jeres virksomheds fakturaer til betaling via Betalingsservice. Når du tilmelder jer, skal du bruge nummeret på jeres aftalekonto. Du finder nummeret på jeres regning.

Når vi sender jer en faktura via Betalingsservice, bliver den automatisk betalt på den angivne dato. I vil stadig kunne afvise en betaling eller få en betaling tilbageført efter de gældende regler for Betalingsservice.

Betaling via Betalingsservice koster et gebyr på 5,00 kr. ekskl. moms.

EAN / OIO

Har jeres virksomhed et EAN-nummer, kan I vælge at bruge det til betaling af jeres fakturaer. Alle offentlige kunder betaler via EAN / OIO.

Betaling via EAN / OIO koster ikke noget.

Indbetalingskort (FI-kode)

Betal selv jeres regninger hver måned. Brug FI-koden på jeres regning.

Betaling via FI-kode koster et gebyr på 23,20 kr. ekskl. moms.