Gå til indhold

Har I den rette naturgasaftale?

Naturgasmarkedet er i konstant bevægelse. Vi holder hele tiden øje med udviklingen og vurderer, hvad den betyder for vores kunder. Vi vil gerne hjælpe jer med tjekke, at I har den naturgasaftale, der passer bedst til jeres virksomheds behov.

Få et tjek af jeres aftale

Naturgasmarkedet er konstant i bevægelse. Derfor er det vigtigt jævnligt at vurdere, om jeres nuværende naturgasaftale stadig er den optimale i forhold til den aktuelle markedssituation.

Vi følger energimarkederne tæt og kan derfor hjælpe jer med at finde den aftale, der passer bedst til jeres virksomheds behov og risikoprofil.

Vi finder den bedste aftale

Den naturgas, I køber, handles på en af de tre børser i Danmark, Tyskland eller Holland. Vores erfarne handelsteam overvåger hele tiden udviklingen lokalt, regionalt og globalt. Vi kan derfor slå til, når der opstår muligheder i markedet.

Vi kan hjælpe jer med at finde den rette aftale set i forhold til den aktuelle markedssituation.

Valget var egentlig ret enkelt. Først og fremmest kunne jeg se, at vi ved at flytte vores gaskøb til Andel Energi, kunne spare 20 til 25 procent på vores omkostninger til naturgas. Jeg kan også godt lide, at vi har en fast, huskendt kontaktperson på både el og naturgas. Det gør helt klart tingene nemmere – også når aftalerne skal genforhandles. Peter Rydell, CEO, RODAN

I kan frit skifte til Andel Energi

Det danske naturgasmarked blev fuldt liberaliseret i 2004. Det betyder, at I frit kan skifte til Andel Energi – uanset hvor i landet jeres virksomhed ligger.

Flytter I til en ny adresse, kan I fortsætte med at være kunde hos Andel Energi.

Måske køber I allerede el hos Andel Energi? Hvis ikke, så kan I med fordel vælge at samle jeres indkøb af energi hos os.

I Andel Energi ser vi vores kunder som energikunder, og vi arbejder hver dag for at at give dem den bedst mulige rådgivning på tværs af energiformerne. Vores lange erfaring med handel af naturgas og vores stærke markedsposition gør os i stand til at tilbyde vores kunder konkurrencedygtige leverancer og et højt serviceniveau – både før, under og efter aftalen er underskrevet. Henrik Iversen, Underdirektør, Andel Energi

Det er nemt at skifte – Vi klarer det hele

 1. 1.

  I vælger den naturgasaftale, der passer bedst til jeres virksomhed.

 2. 2.

  I giver os virksomhedens aftagenumre. De står på den seneste faktura.

 3. 3.

  Vi sørger for at gennemføre leverandørskiftet. I behøver ikke at gøre noget.

 4. 4.

  Jeres distributionsselskab (Evida) kontakter jer for at få en måleraflæsning.

 5. 5.

  Evida sørger for slutafregning med jeres tidligere leverandør.

Tag en snak med os

Jesper Birch Pedersen
Key Account Manager

Kontakt på mail
Vi kontakter dig gerne med et tilbud. Bemærk, at vi altid foretager en kreditvurdering, og at nogle virksomheder skal stille sikkerhed, før vi indgår en aftale.

Skal din virksomhed flytte? Skriv til os her
Har du fakturaspørgsmål? Kontakt kundeservice på 70 29 29 29