Gå til indhold

Ny mærknings-ordning til elprodukter

I Danmark har vi fået en ny mærkningsordning, der skal at gøre det enklere for forbrugere at vælge grøn strøm. Mærket er jeres garanti for, at elproduktet er klimavenligt og baseret på el fra vedvarende energikilder.

Vores grønne elprodukt til virksomheder er bladmærket

Bladmærket er en mærkningsordning, der som udgangspunkt skal gøre det lettere for private forbrugere at vælge grøn el.

Hos Andel Energi vil vi også gerne gøre det lettere for vores erhvervskunder at træffe et velinformeret valg. Derfor har vi valgt, at vores grønne erhvervsprodukt skal følge retningslinjerne i mærkningsordningen.

Bladmærket gør det lettere at vælge grøn el

Den 1. september 2020 introducerede Forbrugerombudsmanden en ny mærkningsordning: Bladmærket. Det skal gøre det lettere at vælge grøn strøm. Klimavenlige elprodukter kan enten have ét eller to bladmærker.

Elprodukter med ét bladmærke

Baseret 100 % på vedvarende energikilder, hvor vi køber certifikater, der svarer til hele virksomhedens elforbrug.

Elprodukter med to bladmærker

Ud over kravene til ét bladmærke skal elselskabet lave klimatiltag, som reducerer udledningen af CO2 og andre drivhusgasser svarende til den energi, virksomheden forbruger.

Uanset om I vælger et produkt med et eller to bladmærker, får virksomheden dog ikke leveret ren grøn strøm i stikkontakten, da al strøm bliver blandet i elnettet. Det gælder alle elselskaber. Men I har garanti for, at jeres elforbrug er dækket af vedvarende energikilder.

Vores grønne elprodukt lever op til kravene til ét bladmærke

Tag en snak med os

Kontakt os, hvis du gerne vil købe grøn el til din virksomhed.

Leif Johansen
Key Account Manager

Kontakt på mail

Vil du være erhvervskunde hos os?

Vi kontakter dig gerne med et tilbud. Bemærk, at vi altid foretager en kreditvurdering, og at nogle virksomheder skal stille sikkerhed, før vi indgår en aftale.

Skal din virksomhed flytte? Skriv til os her.
Har du fakturaspørgsmål? Kontakt kundeservice på 70 29 29 29