Gå til indhold

Sådan læser du din naturgasårsopgørelse

Har du svært ved at gennemskue din årsopgørelse? Eller vil du bare gerne vide, hvad punkterne dækker? Vi har lavet en guide til dig, hvor vi gennemgår hvert punkt på din årsopgørelse.

Ændringer i din årsopgørelse

I løbet af 2023 vil din gasregning blive delt i to, så du får en regning fra Andel Energi, der dækker dit forbrug af naturgas, og en regning fra Evida, der dækker transporten af naturgassen til din bolig. Du kan læse mere om, hvad det betyder for dig her

Når du modtager din næste årsopgørelse, er der derfor et par ting, du skal være opmærksom på:

  • Årsopgørelsen vil ikke være delt, da den vedrører forbrug for en periode, før ændringen trådte i kraft.
  • Den nye aconto vil være delt, da den vedrører forventet forbrug for en periode, efter ændringen er trådt i kraft.

Herefter vil alle dine gasregning og -årsopgørelser være delt.

 

Side 1

Indholdet i de gule rammer dækker transport af naturgassen til din bolig, som Evida står for – det er de dele, der fra 2024 vil være på årsopgørelsen, som I får fra Evida.

Side 2

Side 3

OBS:
Indholdet i den gule ramme dækker transport af naturgassen til din bolig, som Evida står for – det er den del, der fra 2024 vil være på de årsopgørelser, du får fra Evida.

Side 4

OBS: Indholdet i den gule boks dækker transport af naturgassen til din bolig, som Evida står for – det er den del, der fra 2024 vil være på de årsopgørelser, du får fra Evida.

Side 5

OBS: Indholdet i den gule boks dækker transport af naturgassen til din bolig, som Evida står for – det er den del, der fremover vil være på den regning, du får fra Evida.