Gå til indhold

Overskuelige regninger letter arbejdet for Landvindingslaget Rødby Fjord

Kramnitze pumpestation, Nordeuropas største pumpestation, og elkunde hos Andel Energi

Stationen har en stor betydning for området, ved at holde det store areal fri for vand, så det kan opdyrkes til landbrug. Den pumper 20.000 liter vand væk i sekundet fra et område på 20.000 hektar, hvilket gør det landets største afvandingsprojekt. Det kræver rigtig meget strøm at holde et område 4 meter under havets overflade fri for vand, ved hjælp af deres 4 store elmotorer. Derfor er Landvindingslaget Rødby Fjord selvfølgelig også kunde hos Danmarks største energiselskab Andel Energi.

Vi holder hele det område der hed Rødby fjord i gamle dage tørlagt, og vi sænker vandstanden cirka 4 meter under dagligt vande. Det er egentlig det vi bruger strømmen til. Allan, pumpemester hos Landvindingslaget Rødby Fjord

Gennemskuelige regninger og priser letter hverdagen

Hvad er det vigtigste for en virksomhed som Landvindingslaget Rødby Fjord når det kommer til valg af energiselskab? Man kan selvfølgelig ikke komme uden om selve prisen. Det siger sig selv med et elforbrug på 1.500.000 kilowatt om året. Men med et elforbrug i den størrelse, er det også vigtigt at kunne holde det store overblik. Derfor er en nem og overskuelig regning stort set lige så afgørende.

Noget af det mest afgørende for os, det er at man får en regning som er nem og overskuelig, og det har Andel Energi i forhold til deres konkurrenter.” Allan, pumpemester hos Landvindingslaget Rødby Fjord
Lolland Digelaug, Andel Energi elleverandør

Lette regninger, gode priser og god rådgivning gjorde forskellen

En regning der er til at forstå og hvor det er overskueligt at finde de informationer man skal bruge, kan gøre forskellen for Kramnitzes pumpemester Allan. Faktisk hjælper det ham med at bruge mindre tid på regninger og energiafgifter, og gør hans dage lettere.

Når man bruger så meget strøm som Allan gør, er det dog stadig prisen på strømmen der vægter mest. Her har det hjulpet at komme over på TimeEnergi. Det fik de hjælp til af Andel Energi, og deres kundeansvarlige, der i dialog med dem kom frem til at de faktisk kunne spare penge i forhold til at have en fast pris.

Med Andel Energi får Landvindingslaget Rødby Fjord enkle og overskuelige regninger, der letter arbejdet for pumpemester Allan. Og professionel rådgivning der har hjulpet dem til at spare penge på deres elregninger.

Mine regninger fra Andel Energi er overskuelige og nemme at forstå. Det gør mine dage lettere med mindre arbejde. Allan, pumpemester hos Landvindingslaget Rødby Fjord
Lige nu der kan vi jo købe TimeEnergi 20 øre billigere i forhold til hvis vi tog en fastpris aftale. Og da jeg køber 1.500.000 kilowatt, så gør det en forskel.” Allan, pumpemester hos Landvindingslaget Rødby Fjord

Overvejer du at skifte elselskab?

Eller er du i tvivl om du har en elaftale, der passer til dit forbrug? Ring til vores erhvervsteam på 70 29 23 23 eller følg linket og se vores elaftaler til erhverv.