Gå til indhold
Elpriser time for time

Selvbetjeningen samler alt om jeres energiforbrug

Log ind, og få nemt overblik over jeres forbrug, historik og fakturaer. Du kan også downloade en fil med jeres forbrug og lave dine egne analyser.

Find jeres fakturaer

Er fakturaen betalt? Få et samlet og hurtigt overblik over jeres fakturaer for både el og gas.

For at se indholdet skal du give samtykke til at anvende cookies. Det gør du ved at klikke på knappen nedenfor og vælge “Accepter alle”

poster

Tjek jeres elforbrug

Se, hvor meget I brugte sidste år, sidste uge eller sidste onsdag. Du kan dykke helt ned og se jeres forbrug time for time, hvis der er en periode, der skiller sig ud. Måske viser det sig, at jeres standby-forbrug om natten eller i weekenden er højere, end det behøver at være?

Download jeres forbrug

Gør jeres data til viden ved at lave dine egne analyser af forbruget. Du kan nemt og hurtigt downloade en Excel- eller en .csv-fil og arbejde videre med den i et andet system.

For at se indholdet skal du give samtykke til at anvende cookies. Det gør du ved at klikke på knappen nedenfor og vælge “Accepter alle”

poster

Tilføj flere brugere

Er der andre end dig, der skal have adgang? – måske har I forskellige ansvarsområder? Det er nemt at få tilføjet flere brugere, I skal bare kontakte os på 70 29 23 23 eller udfylde formularen.

El og gas

Har I flere CVR-numre?

Og vil du gerne have et samlet overblik og kunne sammenligne på tværs? Så kan vi hjælpe dig med at tilknytte alle virksomhederne til din bruger. Du skal bare kontakte os på 70 29 23 23 eller udfylde formularen.

Jakob Nielsen Andel Energi
Selvbetjeningen er god. Vi har blandt andet brugt den til at danne os et overblik over, hvordan vores forbrug fordeler sig over døgnet, sammenlignet med vores processer i driften.” Jakob Langkjær Nielsen, driftsdirektør ved FM Pork A/S

Har du ikke et login?

Så kan vi hjælpe dig med at oprette et. Det eneste, du skal bruge er din mail, jeres cvr-nr. og  jeres kundenummer. Er I flere, der gerne vil have adgang, så skal I oprette hver jeres login.