Gå til indhold

Vind en Bosch varmepumpe! Tilmeld dig nyheder fra os og få chancen

Vind en Bosch varmepumpe! Tilmeld dig nyheder fra os og få chancen

Deltag i konkurrencen om en Compress 7000i varmepumpe fra Bosch

Nu har du en unik chance for at vinde en af markedets bedste varmepumper og måske få en både grønnere og billigere hverdag! Sammen med Bosch udlover vi den støjsvage og energieffektive Bosch Compress 7000i AW varmepumpe – som findes i flere forskellige størrelser og passer til alle typer hjem.

Det eneste, du skal gøre, er at svare på nedenstående spørgsmål, og tilmelde dig vores nyhedsbrev. Og så er du med i konkurrencen om en grønnere hverdag. Læs mere om konkurrencebetingelserne her.

Konkurrenceinformation

Vi forbeholder os retten til at trække en ny vinder, hvis vi ikke har mulighed for at komme i kontakt med vinderen, eller vinderen ikke har mulighed for at få installeret varmepumpen. Konkurrencen afholdes af Andel Energi og præmien er sponsoreret af Bosch. For at deltage i konkurrencen skal du være minimum 18 år gammel og bosiddende i Danmark samt give samtykke til at modtage markedsføring fra Andel Energi. Vi forbeholder os samtidig retten til at producere opfølgende markedsføring med vinderen af konkurrencen. Medarbejdere i Andel-koncernen kan ikke deltage i konkurrencen. Sidste frist for at deltage i konkurrencen er den 23. maj 2024. Vi kontakter vinderen på mail eller telefon i juni måned.

Præmie

Varmepumpen er en Bosch Compress 7000i, og har en værdi op til 95.500 kr. Værdien afhænger af størrelsen på varmepumpen, som fås i 5 forskellige størrelser. Størrelsen på varmepumpen bliver afgjort efter det individuelle behov i det hus den skal installeres i. Installation er ikke en del af præmien, men er et krav at den udføres af Enova Energy. Præmien kan ikke byttes til kontanter. 

bryggers varmepumpe

Hvad kan du vinde?

  1. Bosch Compress 7000i, i eksklusivt design
  2. En af de bedste varmepumper på markedet
  3. Yderst støjsvag varmepumpe helt ned til 25 db
  4. Bosch mest energieffektive varmeløsning
  5. En grønnere hverdag fyldt med god energi

Bliv klogere på varmepumper