Forenklet energisyn

Er jeres virksomhed datterselskab i en stor international virksomhed, så er I måske omfattet af de nye regler om “forenklet energisyn”.

Oftest stillede spørgsmål

Sådan foregår et energisyn

 1. 1.

  Vi indhenter relevante data i samarbejde med jer.

 2. 2.

  Vi besigtiger jeres ejendomme.

 3. 3.

  Vi analyserer data og udarbejder en rapport.

 4. 4.

  Vi gennemgår rapporten og indberetter på Virk.dk

Hvorfor vælge Andel Energi?

 • Vi har udført over 80 energisyn hos større danske virksomheder.
 • Vores rådgivere har alle de nødvendige certificeringer og kan rådgive både produktions-, handels- og servicevirksomheder. De arbejder selvstændigt og begrænser derfor jeres forbrug af intern tid mest muligt.
 • Efter energisynet kan vi hjælpe jer med at gennemføre de mest rentable besparelser. Vi har den faglige ekspertise og praktiske erfaring til at bistå med f.eks. kravspecifikationer, tilbudsvurdering og projektstyring.

7 ud af 10 finder besparelser

Vi har gennemført energisyn hos over 80 virksomheder. Erfaringerne har vist, at der stadig gemmer sig mange rentable besparelser:

 • 68% kunne spare over 10% på el.
 • 38% kunne spare over 10% på varme.
 • 40% kunne spare over 25% på brændstof.

Få mere ud af jeres energisyn med Andel Energi

Flere virksomheder vælger at kombinere energisynet med andre former for energirådgivning. Når vores rådgivere alligevel er i bygningen, kan de med fordel udføre andre analyser og opgaver som for eksempel at indregulere varme- og ventilationsanlæg eller vurdere mulighederne for grøn omstilling. Jørgen Bæklund Leder, Energirådgivning, Andel Energi

Hvad siger kunderne?

Energisyn hjalp ledelsen i DEKRA

I 2025 skal DEKRA være fuldt CO2-neutral. Den ambitiøse målsætning kaldte på overblik. Et energisyn fra Andel Energi gav ledelsen et solidt grundlag for at beslutte, hvordan selskabet bedst kommer i mål.

"Da vi alligevel skulle lave energisyn, var det en oplagt mulighed for at få værdifulde input til, hvor og hvordan vi kan spare energi og CO2. Vi havde brug for en rapport, vi virkelig kunne bruge til noget – og det fik vi.” Benny Plesner, direktør hos DEKRA Equipment & Services
Johannes Fog: Energisynet var en øjenåbner

Med en samlet investering på 891.000 kr. kan virksomheden skære cirka 250.000 kr. af sine årlige energiomkostninger. Det vil desuden udløse en CO2-reduktion på næsten 114 tons om året, og den gennemsnitlige simple tilbagebetalingstid er kun 3,4 år.

Det gør alting nemmere at få konkrete tal på bordet. For os er et Energisyn en god øjenåbner, og vores holdning er, at alle projekter, der finansierer sig selv på tre-fire år, skal laves. Det er helt oplagte investeringer for os Mads Hvelplund, økonomidirektør i Johannes Fog
Energisyn viste vej til millionbesparelse

Da Andel Energi udførte Energisyn hos G4S Security Services A/S, viste resultaterne at virksomheden havde en mulig årlig besparelse på el og varme på 26% og en mulig årlig besparelse på brændstof på 34%.

Vi behøver ikke realisere mange af sparemulighederne før pengene er tjent hjem. Desuden bruger vi informationen i vores grønne regnskaber, som både interesserer vores kunder og topledelse. Michael Jørgensen Flintholm Facility Support Manager, G4S Security Services A/S

Tag en snak med os

Henrik Holm Hansen
Key Account Manager

Kontakt på mail

Vil du have en snak med os? Vi ringer dig op!

Du skal blot sende os dine kontaktoplysninger. Så vil en af vores erfarne erhvervssælgere ringe dig op.