Gå til indhold

TimeEnergi Erhverv – priser ekskl. moms

Kl. er prisen
kr./kWh
kr./kWh

Følg elprisen time for time. Live

Se, hvad strømmen koster lige nu. Så får I overblik over, hvornår strømmen er billigst for jer, hvis I har en elaftale med en varibel elpris, der skifter time for time. Har I en elaftale med fast pris, koster en kilowatt-time det samme døgnet rundt i en periode. Men prisen for transport af strøm vil stadig variere over døgnet og året. Log ind på selvbetjeningen for at se lige netop jeres elpris.

Vil I også have timepriser?

Har I ikke allerede en aftale hos os, kan I nemt og hurtigt få det. MEd en elaftale med en variabel timepris hos os, kan I måske spare penge på elregningen, hvis I bruger mest strøm, når prisen er lavest.

Er de viste priser med transport og afgifter?

I grafen kan I se elprisen både med og uden prisen for transport og afgifter for Radius Elnets område. Men prisen for transport og afgifter varierer alt efter, hvilket netselskab I har. Og hvilket netselskab I har, afhænger af, hvor I ligger.
Som I kan se, er prisen for transport og afgifter højest mellem 17.00-21.00. Og det er den hos de fleste netselskaber. Derudover er transport-tariffen nu også højere i vinterhalvåret. Så foregår jeres produktion tidligere på dagen eller senere på aftenen, kan der være penge at spare.
Når I bestiller TimeEnergi, varierer jeres pris time for time. Med TimeEnergi kan I selv holde øje med din elpris og elforbrug i selvbetjening.

Se jeres samlede elpris

Som nævnt varierer prisen for transport af jeres el alt efter hvilket netselskab I har. Vi I se jeres pris inklusiv transport og afgifter, kan I logge ind på Selvbetjening