Plan for drift og vedligehold

Har I brug for større indsigt i jeres ejendomme? Med en drift- og vedligeholdelsesplan får I overblik, præcise budgetter og grundlag for effektive prioriteringer.

Få hjælp til at prioritere effektivt

Grundige drift- og vedligeholdelsesplaner baner vej for lavere risiko for skader på ejendommen, bedre planlægning af energioptimering og bedre afkast på de investeringer, I foretager.

Med en drift- og vedligeholdelsesplan fra Andel Energi får I:

Ærø Kommune fik overblik med 10-årig drift og vedligeholdelsesplan

Sammen med Andel Energi lægger Ærø Kommune nu drift- og vedligeholdelsesplaner for cirka 100 bygninger i de næste ti år. Det skaber overblik, præcise budgetter og et godt grundlag for effektive prioriteringer.

Vi manglede et datagrundlag, som vi kunne planlægge ud fra et godt stykke ud i fremtiden. Men vi havde ikke ressourcer til at gennemgå ejendommene selv. Så vi indhentede nogle tilbud, og Andel Energi gav os den pris og byggetekniske kompetence, vi ledte efter Jesper Larsen, bygningskonstruktør ansvarlig for drift og vedligeholdelse af ejendomme ejet af Ærø Kommune

Har I behov for større indsigt i jeres ejendomme?

Så kan vi hjælpe jer med at udarbejde drift- og vedligeholdelsesplaner, der kan skabe et detaljeret grundlag for optimal udnyttelse af jeres ressourcer. Vores rådgivning er fleksibel og kan omfatte præcis de elementer, I ønsker.

Tag en snak med os

Henrik Linaa
Energi Partner

Kontakt på mail