Gå til indhold

Naturgas fra Andel Energi

Vi har mange års erfaring med køb og salg af naturgas, og vi kan tilbyde aftaler tilpasset jeres behov. Vi følger udviklingen på naturgasmarkedet og kan derfor rådgive jer i valget af den rette naturgasaftale ud fra jeres risikoprofil.

Gasaftaler tilpasset jeres behov

Vi samarbejder med alle størrelser af private og offentlige virksomheder, og vores mål er at yde den bedste rådgivning og service til alle relevante parter i organisationen.

Som kunde hos os, får I en fast kontaktperson, som sørger kompetent rådgivning om aftaleform, leverandørskifte samt professionel fakturering.

Naturgas til udlejere og administratorer

Tilmelding og afmelding af naturgas, når lejere flytter ind og ud, kan være tidskrævende – særligt hvis der er en periode med tomgang. Er det en tung administrativ opgave hos jer, så kan vores gratis service spare jer tid og penge.

Bionaturgas til din virksomhed

Biogas kan erstatte fossile energikilder og medvirke til at stabilisere fremtidens vindkraftdominerede energisystem. Recirkulation af næringsstoffer fra biogasproduktion bidrager samtidig til en bedre udnyttelse af naturressourcer.

Gasbørserne NCG og GASPOOL er fusioneret

Den 1. oktober 2021 fusionerede de to tyske gasbørser NetConnect Germany (NCG) og GASPOOL og blev til Trading Hub Europe (THE). Er I naturgaskunde hos os, fortsætter jeres aftale, og I skal ikke gøre noget.

Bliv klogere på gaspriser og gasmarkedet

Naturgasmarkedet er børsreguleret. Det betyder, at den rene naturgaspris ændrer sig hver time ud fra det aktuelle forhold mellem udbud og efterspørgsel. Vi kan give dig indblik i, hvad der påvirker priserne.

Isproduktion er meget ressource-krævende, så da vi kunne se, at biogas og RECS-certificeret el var inden for vores økonomiske rækkevidde, tog beslutningen næsten sig selv. Rasmus Eibye, adm. direktør, Hansens Flødeis

Få et tilbud på naturgas

Jimmy Dyhrberg Fritzen
Key Account Manager

Kontakt på mail

Få et tilbud på naturgas

Vi kontakter dig gerne med et tilbud. Bemærk, at vi altid foretager en kreditvurdering, og at nogle virksomheder skal stille sikkerhed, før vi indgår en aftale.

Skal din virksomhed flytte? Skriv til os her
Har du fakturaspørgsmål? Kontakt kundeservice på 70 29 29 29