Energirådgivning fra Andel Energi

Vores erfaring er, at de bedste resultater opnås gennem fleksibelt samarbejde med udgangspunkt i vores kunders mål. Her kan du læse, hvad andre kunder har fået ud af et samarbejde med os.

 

Se udvalgte kundecases

Analyse viser vej til bedre indeklima på skole

Med projektet “Lyd, lys og luft” sætter Furesø Kommune fokus på bedre indeklima på sine folkeskoler – i første omgang på en skole i Farum. Indsatsen prioriteres ud fra en detaljeret analyse.

Drift- og vedligeholdelsesplaner i Ærø Kommune

Sammen med Andel Energi har Ærø Kommune udarbejdet drift- og vedligeholdelsesplaner for cirka 100 bygninger. Det skaber overblik, præcise budgetter og grundlag for effektive prioriteringer.

Københavns Universitet fandt stort standby forbrug

Andel Energis energirådgiver gennemgik universitets bygninger uden for åbningstiden, og konklusionen var, at standby-forbruget kunne sænkes med en kvart million.

Energiledelse: Ny tilgang til strukturering af arbejdsprocesser

I starten af 2018 valgte Lolland Kommune at strukturere energioptimeringen af sine bygninger ved at indføre energiledelse. Det har skabt store fordele.

Johannes Fog: Energisynet var en øjenåbner

“Vores holdning er, at alle projekter, der finansierer sig selv på tre-fire år, skal laves. Det er helt oplagte investeringer for os”, siger Mads Hvelplund, økonomidirektør i Johannes Fog.

DEKRA Danmark: Analyse viser vej til CO2-neutralitet

I starten af 2021 løftede DEKRA barren for grøn omstilling: I 2025 skal selskabet være fuldt CO2-neutral. Den ambitiøse målsætning kaldte på overblik. Et energisyn fra Andel Energi gav ledelsen et solidt grundlag for at beslutte, hvordan selskabet bedst kommer i mål.

Aarhus Kommune: Energimærkning på løbehjul

Når Aarhus Kommunes 800 bygninger skal energimærkes bliver en del af dem besøgt på løbejul. Det er et resultat af kommunens fokus på klima og bæredygtighed.

Grundig bygningsanalyse gav bedre finansiering

Analyse viste et større behov for renovering end forventet. God dokumentation gjorde finansieringen lettere – hele 23 procent kunne dækkes med billige energilån.

Ny datamodel skaber overblik i Randers Kommune

Skarp prioritering og bedre muligheder for at reagere hurtigt på politiske og budgetmæssige ændringer er blandt de fordele Randers Kommune har fået ud af sit samarbejde med Andel Energi.

Skarp analyse og projektering sikrede stabil varme i tide

Blindecenter Bredegaard havde brug for nyt varmeanlæg, inden efterårskulden satte ind. Andel Energi leverede hurtig analyse og styrede projektet sikkert i mål inden for deadline.

10 gange så meget frisk luft for pengene

Sammen med Andel Energi har Lejre Kommune sikret elever og lærere på Bramsnæsvigskolen et markant bedre indeklima.

Skift til jordvarme har givet store besparelser på driften

Brorfelde Observatorium havde brug for et nyt centralvarmeanlæg. Analyse pegede på jordvarme som den bedste løsning i forhold til både økonomi, klima og områdets strenge fredningsregler.

Energimærker i guld, sølv og bronze hos Silkeborg Kommune

Skarp prioritering af ejendommene og velovervejede tilvalg af ekstra data giver værdifuldt beslutningsgrundlag for den fremtidige drift og vedligehold.

Holbæk-skole sparer stort med minikraftvarme

Efter installation af minikraftvarmeanlæg producerer Holbæk By Skole – Afdeling Absalon selv halvdelen af sit elforbrug ved hjælp af naturgas.

Fleksibel rammeaftale giver bedre lys til Allerød borgere

På 16 lokationer har Allerød Kommune sammen med Andel Energi skiftet gamle lysstofrør ud med ny LED-belysning. En rammeaftale gjorde samarbejdet mere pragmatisk og handlingsorienteret.

Bæredygtig renovering af kontorbygning i Holbæk

Holbæk Kommune renoverer i tæt samarbejde med Andel Energi en 9.000 m2 stor administrationsbygning. Målet er, at den skal blive så bæredygtig, at den kan DGNB-certificeres.

Varme til halv pris med centralt biomassefyr

Varmeomkostningerne faldt med 45 procent og CO2-udledningen med 90 procent, da den sociale institution Rønnegården udskiftede utidssvarende varmeanlæg med et centralt biomassefyr.

Virtuel bygningsgennemgang for entreprenører

Under en større udbudsrunde for Holbæk Kommune har Andel Energi for første gang givet de bydende entreprenører en “virtuel rundvisning” af den bygning, der skal renoveres. Idéen sparer tid.

Totalrådgivning sparede tid i Frederikssund Kommune

Alle projekter i omfattende renovering blev styret af en Andel Energis projektleder. Kommunen opnåede de forventede resultater til en fornuftig pris og med minimalt forbrug af intern tid.