Gå til indhold

Du har lige fået din regning…

Og nu har du måske et par spørgsmål?

Hvorfor er min regning så høj?

Det kan der være flere grunde til. Men det skyldes højst sandsynligt to ting. Priserne ligger ikke længere på det høje niveau, som de gjorde, da de toppede sidste år. Men de ligger stadig højere end normalen før energikrisen. Og så bruger vi alle sammen mere energi i de mørke og kolde måneder, hvor vi er mere indenfor.

Herunder kan du blandt andet læse mere om, hvor du finder dit forbrug, og hvad du kan gøre for at spare.

Hvor kan jeg se mit forbrug?

Med vores app Andel Energi har du altid dit forbrug lige ved hånden, og du får gode tips, som gør det lettere at spare og være mere klimavenlig.

Du kan også se, hvor strømmen kommer fra lige nu og det næste døgn.

Dine gasregninger vil være større i efterår/vintermånederne

Du skal nu aflæse din gasmåler efter hvert kvartal, og sende aflæsningen til Evida – det statslige gasdistributionsselskab.

Evida vil kontakte dig direkte, når det er tid til aflæsning.

Har du spørgsmål skal du kontakte Evida direkte.

Problemer med at logge ind?

Er du allerede kunde, men har aldrig oplyst din mail? Ja, så kan du ikke komme ind på Min side og i appen. Du skal først oprette dig.

Vil have nedsat dit årsforbrug på gas, eller er du overgået til ny varmekilde?

… så skal du kontake dit gasdistributionsselskab, Evida, direkte.

Tjek også vores huskeliste, hvis du skifter fra gas til anden opvarmningsform.

Seneste nyt om elpriserne

Få status på de høje elpriser, og se, hvad prisen er lige nu.

Hvad kan du gøre for at spare?

Heldigvis kan du selv gøre noget for at spare på energien. Et godt sted at starte er at blive mere bevidst om dit forbrug. Dette kan i nogen grad spare dig fra den helt store elregning. Vi anbefaler, at du følger med i, hvor meget strøm du bruger på Min side eller i app’en, Andel Energi. Her kan du også se alle dine regninger og holde styr på, hvad du har betalt for din strøm. Måske kan du gøre noget anderledes og spare en del? Alene det at være bevidst om dit forbrug gør, at du kan spare op til 10 % af forbruget.

For at se indholdet skal du give samtykke til at anvende cookies. Det gør du ved at klikke på knappen nedenfor og vælge “Accepter alle”

poster

Få gode spareråd

Hvor får du din energi fra? Hvad bruger du din energi på? Og kan du gøre det billigere? Det kan du finde svaret på i vores store energiunivers.

Andre grunde til, at din regning er steget

Hvordan får jeg fat I jer?

Hvis du ikke kan finde svar her på siden, kan du ringe til os.

Ring 70 29 29 29. Vores telefon er åben mandag til fredag 8.30-16.00.

Er der kø på telefonerne, får du muligheden for at vælge mellem at blive ringet op eller blive i køen. Brug trygt at blive ringet op. Vi ringer til dig i løbet af dagen, og du slipper for at sidde med telefonen imens.