Brug energien, når den er billigst og grønnest

Tænd for de gode energivaner – kom godt i gang her.

Vask om dagen eller om natten?

Det kommer an på, hvilken elaftale du har. Her kan du blive klog på din elaftale,  så du lettere kan finde ud af, hvordan du bruger din energi bedst.

Skift til TimeEnergi

Med TimeEnergi skifter din elpris time for time. Så når prisen er lav, kan du bedre selv planlægge, hvornår du skal bruge vaskemaskinen eller hygge med spillekonsollen.

Følg elprisen time for time. Live.

Kl. er prisen
kr./kWh
kr./kWh

Er der klimavenlig strøm lige nu?

Hjælp os med at passe på klimaet, og brug strømmen, når den er mest klimavenlig – der er den som regel også billigst. Se selv her.

10 gode fif til at spare på energien

Ved du egentlig, hvad der bruger strøm hjemme hos dig? Få 10 helt praktiske råd – så ved du bedre, hvad du skal ændre for at spare.

Test dit strømforbrug

Tag vores test, og se, hvilke strømtyve der gemmer sig hjemme hos dig. Så får du vores bedste råd til, hvordan lige præcis du kan spare på energien.

Tænd for de gode energivaner

Uanset hvilken elaftale du har, kan der være penge at spare med gode energivaner.
Faktisk kan du spare flere tusinde kroner om året, hvis bare du tænder med omtanke.

Andel Energi. Dit energiselskab for fremtiden.

Som Danmarks største energiselskab har vi et stort ansvar for at hjælpe med at huske på de gode energivaner og sætte fart på den grønne omstilling.

Gode energivaner er i alles interesse og betyder noget for vores elforbrug, den grønne omstilling og fremtiden. Nu mere end nogensinde.

Vi har mere end 1,2 mio. privat- og erhvervskunder og arbejder for at gøre det så nemt for dig at spare på energien og træffe grønne valg.