Gå til indhold

Kom godt i gang med de gode energivaner

Hvornår skal du være lyseslukker?

Det kan altid betale sig at være lyseslukker. Men har du f.eks. en variabel pris, kan det betale sig at se, hvornår du skal være ekstra opmærksom på at slukke efter dig. Se hvilken elaftale du har, og bliv klog på, hvordan du bruger din energi bedst.

Brug strømmen, når den er billigst

I vores app Andel Energi kan du følge din elpris og se, hvornår strømmen er billigst. Du kan også holde øje med dit forbrug og tjekke, hvor klimavenlig strømmen er lige nu. Måske kan du flytte dit forbrug og spare penge og CO2?

Følg elprisen time for time for aftalen TimeEnergi

Kl. er prisen
kr./kWh
kr./kWh

Vil du se netop dine priser inkl. transport og afgifter?

Prisen for transport varierer alt efter hvilket netselskab du har. På grafen kan du se priserne inkl. transport og afgifter for Radius Elnets område. Hvis du har et andet netselskab, kan du i vores app, Andel Energi, eller på Min side se priserne inkl. transport og afgifter for netop dig.

Skift til TimeEnergi

Med TimeEnergi skifter din elpris time for time. Så når prisen er lav, kan du bedre selv planlægge, hvornår du skal bruge vaskemaskinen eller hygge med spillekonsollen.

Brug pæren, og se, hvad du kan slukke for derhjemme

Ved du egentlig, hvad der bruger strøm hjemme hos dig? Få 10 helt praktiske råd – så ved du bedre, hvad du skal ændre for at spare.

Test dit strømforbrug

Tag vores test, og se, hvilke strømtyve der gemmer sig hjemme hos dig. Så får du vores bedste råd til, hvordan lige præcis du kan spare på energien.

Tænd for de gode energivaner

Uanset hvilken elaftale du har, kan der være penge at spare med gode energivaner.
Faktisk kan du spare flere tusinde kroner om året, hvis bare du tænder med omtanke.

For at se indholdet skal du give samtykke til at anvende cookies. Det gør du ved at klikke på knappen nedenfor og vælge “Accepter alle”

poster

Andel Energi. Dit energiselskab for fremtiden.

Som Danmarks største energiselskab har vi et stort ansvar for at hjælpe med at huske på de gode energivaner og sætte fart på den grønne omstilling.

Gode energivaner er i alles interesse og betyder noget for vores elforbrug, den grønne omstilling og fremtiden. Nu mere end nogensinde.

Vi har mere end 1,2 mio. privat- og erhvervskunder og arbejder for at gøre det så nemt for dig at spare på energien og træffe grønne valg.