Tag en snak med os om jeres målsætninger – så vi sammen kan gøre en forskel

Omkring 40% af Danmarks energiforbrug går til boliger og andre bygninger. Energirenovering af bygninger og omstilling fra fossile til vedvarende energikilder til opvarmning er derfor afgørende for Danmarks grønne omstilling.

Måske er I allerede i fuld gang, men har brug for hjælp til at sætte mere fart på arbejdet? – Det kan også være, at I har brug for et overblik over, hvor det bedst kan betale sig at sætte ind.

Andel Energi er en del af Andel-koncernen, og vi ønsker at spille en rolle i den grønne omstilling. Derfor ser vi det som et fælles ansvar at bidrage til energi- og CO2-besparelser. Vores erfaring er, at de bedste resultater opnås gennem et fleksibelt samarbejde med udgangspunkt i jeres mål og ambitioner.

Har I brug for hjælp til at finde energi- og CO2-besparelser?

Står I overfor en renovering af en eller flere ejendomme? – eller har I ambitioner om at sænke jeres CO2-udledning, men er i tvivl om, hvor I skal starte? – Alt afhængigt af jeres konkrete behov og ønsker, kan vi hjælpe jer med at finde den mest optimale tilgang eller løsning.

Med udgangspunkt i jeres mål foretager vi en 360 graders analyse af jeres behov, de fysiske forhold og de relevante løsningsmuligheder. Analysen afsluttes med en uvildig vurdering af den mest optimale løsning.

Vil I have hjælp til at gennemføre energiprojekter?

Et energiprojekt er ofte en kompleks opgave med mange uforudsete udfordringer, der kan medføre at de realiserede besparelser bliver mindre end forventet. Kunsten er at opdage disse udfordringer i tide, og det kræver stor energifaglig og byggeteknisk viden.

Har I ikke selv tiden, eller kompetencerne, til at styre jeres energiprojekter i mål, så kan vi varetage jeres interesser i alle projektfaser og sikre den rette balance mellem pris og resultat.

Tilskud til energieffektivisering

Overvejer I projekter, som vil sænke jeres ejendoms energiforbrug, men har svært at få økonomien til at hænge sammen? Så kan tilskud fra en af Energistyrelsens tilskudsordninger måske hjælp med at gøre projekterne til virkelighed.

Har I styr på jeres energiaftaler, flytteprocesser og tomgang?

Energioptimering handler ikke kun om at bruge mindre energi, men også om at få mest muligt ud af den energi, I bruger. Bruger I meget tid på håndtering af tilmelding og afmelding af elmålere, når jeres lejere flytter, og mangler I overblik over de målere, der går i tomgang, så kan vores gratis serviceløsning spare jer både tid og penge. Vi kan også hjælpe jer med at sikre, at I har den rette el- og naturgasaftale til jeres byggeprojekter, fællesarealer og de enkelte lejemål.

Tag en snak med os om energirenovering

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at nå jeres mål indenfor CO2-reduktion i jeres ejendomme, så hører vi gerne fra dig. Vi stiller også gerne op til et uforpligtende møde.

Trine Levinsohn
Key Account Manager

Kontakt på mail

Skal vi ringe til dig?

Du skal blot sende os dine kontaktoplysninger. Så vil en af vores erfarne erhvervssælgere ringe dig op.