Gå til indhold

Har du spørgsmål til, hvorfor du får en elregning hver måned, så læs mere her

Spil årets julespil

Kan du hjælpe Familien Strøm med at sænke deres elforbrug? Prøv vores sjove julespil, og deltag i adventskonkurrencer om lækre præmier. Vi trækker en ny vinder hver uge.

Lad din bil op til en rigtig go' pris

Nu kan du få en elaftale til 0 kr. i abonnement og en ladeløsning fra Clever. Du får også rabat på Danmarks største ladenetværk og en timepris på el, så du kan oplade, når elprisen er lavest.

Få et tilbud på en varmepumpe hos os

På udkig efter varmepumpe? Vi hjælper dig godt i mål. Fortæl os, hvor du bor, og få et tilbud på en varmepumpe, der passer til dig og dine behov.

Forstå din gasregning

Har du spørgsmål til beløbet på din gasregning? Eller vil du have hjælp til at forstå den? Så tag et kig på vores regningsside. Der kan du finde mange svar på de mest stillede spørgsmål.

Problemer med at logge ind?

Det er så irriterende, når det driller. Vi har samlet en guide til, hvordan du logger ind på Min side eller i appen Andel Energi.

Hvornår er strømmen billigst?

Det kan du blive klogere på i appen Andel Energi. I den kan du tjekke timeprisen lige nu – og se din forventede elpris for de næste 7 dage. Så kan du se, hvornår det bedst kan betale sig at vaske tøjet eller oplade elbilen.